ReactiesEline en Allard

Bruiloft


Wij zijn ontzettend blij met de foto's die Pien heeft gemaakt op onze trouwerij. Ze geven precies weer hoe die dag was. Erg knap!

Ondanks dat wij het niet prettig vinden om op de foto te gaan, heeft Pien ons erg op ons gemak laten voelen. We mochten staan waar en hoe we wilden en daardoor is er niks geforceerd. Ook de gasten hebben achteraf aangegeven dat we een erg aangename fotograaf hadden. 

Pien heel erg bedankt voor het vastleggen van deze bijzondere dag! 


Liefs Allard en Eline

Nikki en Erwin

Familie shoot


we hebben zo lang uitgekeken naar deze toffe fotoshoot en wat was het een feestje! Ik vond het wel een beetje spannend met 2 kleine kinderen maar door jou werden we op ons gemak gesteld!We hebben super mooie foto’s van ons als gezin en van de jongens mogen ontvangen! We kijken met veel plezier terug op de foto’s!


Bedankt lieve Pien!

Saskia

Ondernemersshoot


Op de foto gaan vindt ik eigelijk een beetje ongemakkelijk, laat staan een hele fotoshoot doen. Maar na de eerste foto voelde ik mij helemaal op mijn gemak met Pien. Het was eigelijk een hele leuke middag en dat zie je terug in de foto's!

Nogmaals hartelijk dank!

Evi en Jordi

Bruiloft


Pien is een goede fotograaf, die elk bijzonder moment op beeld weet te vangen. Zij is kalm op een voor ons spanende dag. Ze mengt zich makkelijk (maar niet te nadrukkelijk) in grote groepen en heeft snel in de gaten wie wie is. De foto's zijn prachtig en dankzij haar hebben we voor altijd vastgelegde herinneringen aan onze trouwdag. De communicatie verliep prettig, snel, duidelijk en afspraken worden nagekomen. Pien bereid zich goed voor en is absoluut professioneel. Wij hadden niet beter kunnen kiezen dan voor Pictures by Pien!

Maartje

Ondernemersshoot


Lieve Pien, wat was het mega lastig om te kiezen! Alle foto's zijn prachtig! Je bent een geweldige, creatieve en rustige fotograaf! De passie die jij hebt ontwikkeld om het mooiste bij iemand vast te leggen, dat lukt zeker. De professionaliteit spat van het scherm af. En dat terwijl je vertrouwen geeft. Het gesprek vooraf vond ik erg fijn. Je denkt mee en bent goed voorbereid. Tijdens de shoot ben je creatief, kritisch en speel je ontzettend goed in op de omgeving. De dag vloog voorbij.

Familie Comfurius

Familieshoot


De dag begon zeer mistig, dus bij het Zeister Slot foto’s maken was geen optie. Maar, in Nieuwegein scheen de zon en hoe, dus op naar park Oudegein. We ontmoetten elkaar op een parkeerplaats aan de overkant. Even kennismaken en het mooie park in. Behalve wat valpartijen in de modder, gelukkig alleen de achterkant vies, begon het feest, want dat was het. Heel ongedwongen, gezellig, veel gelachen en de zon was een cadeautje. Voor een fotosessie denk je al gauw aan poseren, maar daar was geen sprake van, alles ging spelenderwijs, heel prettig, heel fijn. Dankjewel Pien, we zeggen het voort!


Roos

Ondernemersshoot


Op 3 oktober had ik mijn eerste professionele fotoshoot voor mijn coachingsbusiness. Ik had geen idee wat ik kon verwachten en heb geen voorliefde voor mezelf op foto's dus ik was redelijk nerveus (en zelfs een tikkeltje sceptisch). De kennismaking met Pien was al heel fijn, oprechte interesse in mijn wensen en mijn bedrijf en het sparren over locaties en ideeën was erg prettig.

Tijdens de shoot zelf zonken mijn zenuwen al vrij snel naar de bodem, Pien heeft een fijne rustige energie en geeft je de ruimte helemaal op je gemak te zijn zodat de leukste foto's ontstaan. We hebben op deze dag 2 volledig verschillende locaties en vibes weten neer te zetten. De foto's zijn werkelijk prachtig en ik durf zelfs te zeggen dat ik best knap op het plaatje staat.

Begin 2022 staat de volgende alweer gepland. Ik kan niet wachten om te zien wat voor plaatjes die weer gaat opleveren, maar het kan alleen maar een succes worden.


Een dikke aanrader dus!


Hester'' Vandaag met Pien een fotoshoot gedaan, bij het Henschootenmeer. We hadden prachtig weer en hebben daar optimaal gebruik van gemaakt. Pien had zich goed voorbereid: met een aantal tips vooraf over kleding en attributen; mij gevraagd waar ik de foto's voor wil gebruiken en daar de locatie op afgestemd. Alle elementen op 1 plek. Ik heb vaak de neiging om me anders te gedragen als ik weet dat er wordt gefotografeerd. Pien stelde me erg op mijn gemak door heel rustig, met weinig of geen woorden alle tijd en ruimte te geven en verschillende poses uit te proberen binnen mijn comfortzone. En daarbij alle ruimte gelaten dat ik zelf kon aangeven hoe, wat en waar ik graag foto's van wilde hebben...samen met haar professionele creatieve kijk op licht ruimte en kleur rn het spelen met de omgeving. Het resultaat is super mooi geworden Ik ben er erg blij mee. Dank je wel Pien voor je kalme oordeel vrije manier van begeleiden tijdens het fotograferen."


Nicky en TessaWe zijn onwijs blij!

" Wij hebben een hele leuke shoot ochtend gehad. Pien geeft goeie aanwijzingen en tips tijdens het shooten. Het resultaat is super mooi geworden. Nogmaals super bedankt!"

Bas en Monique


Bedankt lieve Pien

'' voor de prachtige ''feel good'' foto's. De sfeer en het gevoel van ons feest is terug te zien in de foto's. Waardoor wij ons feest nog vaak kunnen herbeleven.

Je bent echt een topper, mooi, creatief mens!''

Cleo


Je bent een kunstenares, Pien!

'' Wat een leuke fotoshoot heb ik met Pien gehad. Voor mij was het de eerste keer dat ik een shoot deed en was ik daardoor best een beetje zenuwachtig. Gelukkig weet Pien je helemaal op je gemak te stellen met goede aanwijzingen, complimenten en veel gezelligheid. Ze is professioneel, creatief, heeft oog voor detail en weet keer op keer het perfecte shot te maken. Het eind resultaat is ook echt prachtig geworden. Zo blij mee! Ik kan iedereen aanraden een shoot bij Pien te boeken!"


Peter


Plezier en succes gegarandeerd!

"Een fotoshoot met Pictures by Pien begint al bij de voorpret: Pien neemt alle tijd om je wensen en de mogelijkheden door te nemen en komt met goede opties voor locaties. De fotoshoot zelf was super leuk en de tijd vloog voorbij. Pien is professioneel gezellig en geeft goede aanwijzingen en complimenten, zorgt voor afwisseling en een prettige sfeer. Ik voelde mij erg op mijn gemak en kon mijn wensen goed met haar bespreken. Pien heeft oog voor het perfecte plaatje en werkt vlot. Zij zoekt ook naar manieren om zichzelf in uit te dagen om zo haar creativiteit alle ruimte te geven. Pien is enthousiast en gaat gelijk al aan de slag na de fotoshoot. Ik had binnen een dag al een grote selecties van geschikte foto's ontvangen. Met een handige website kon ik deze bekijken en mijn favorieten aangeven. Dat was nog een hele klus, omdat er zoveel leuke en goede tussen zaten. Binnen een paar dagen had Pien de selectie bewerkt met de besproken richtlijnen) en kon ik deze eenvoudig downloaden. Ik heb nu een hele boel gave en diverse foto's die ik kan gebruiken en heb er mooie herinneringen bij.

Ik kan iedereen aanraden een fotoshoot bij Pictures by Pien te boeken. Onwijs bedankt Pien!"

Joan


"Ik heb foto's laten maken bij Pien. Wat was het leuk en wat hebben we een lol gehad. Mijn dank is groot. Heel blij met het resultaat!"