Hi, Ik ben Pien Tolman.


Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Bij vragen neem dan contact met mij op door het contact formulier in te vullen.


Ik word blij van foto shoots in de natuur, bruiloften en het vastleggen van ondernemers. Gek op licht, mooie natuur, het vastleggen van de liefde en portretteren. Ik fotografeer veelal buiten op natuurlijke of juist industriële locaties. Ook te benaderen voor feesten en partijen. Naast de fotografie werk ik als gezinswerker in Utrecht en help ik gezinnen die op verschillende leefgebieden vastlopen.


De prijzen die beschreven staan zijn 'vanaf' prijzen. Mochten jullie andere wensen of ideeën hebben is dat altijd bespreekbaar. Uiteraard kan je ook een fotoshoot boeken voor de prijs die staat beschreven en de bij behoorde beschrijving daarvan.


Spreekt dit je aan? Neem dan contact met mij op.


Pictures by Pien

Algemene voorwaarden


Omdat ik binnen de fotografie ook maatwerk wil leveren is het veelal in overleg en o.a. de prijs voor een bruiloft nader overeen te komen. Tijdens een kennismakingsgesprek zullen we samen alle opties en mogelijkheden bespreken.


★Kennismakingsgesprek is vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

★ Na het kennismakingsgesprek zal offerte worden opgemaakt, overeengekomen afspraken worden opgesteld en ondertekend door beide partijen.

★ De prijs is excl. € 0,30 per kilometer vanuit Utrecht

★Foto's worden pas geleverd als volledige factuur betaald is.